Взаємозв'язок технологічних та організаційних процесів бенкету з повним обслуговуванням офіціантами на 40 персон на прикладі ресторану «Golden Lion»
Нищук К.. Гладчук О.
Форма публікації: Електронна
Рік публікації: 2024
Освітній (освітньо-професійний) ступінь: Фаховий молодший бакалавр (молодший спеціаліст)
Освітня програма (ОП): Готельно-ресторанна справа
Рік навчання на ОП: 3
Назва видання: Галицький фаховий коледж імені В’ячеслава Чорновола
DOI-адреса:
URL публікації:
Анотація
Дослідження присвячене аналізу технології та організації бенкету з повним обслуговуванням офіціантами на прикладі ресторану «Golden Lion». В роботі розглянуто теоретичні основи організації бенкетного обслуговування, визначено ключові технологічні та організаційні етапи підготовки та проведення бенкету. Проведено аналіз діяльності ресторану «Golden Lion», досліджено взаємозв’язок між технологічними та організаційними процесами при наданні бенкетних послугДодаткова інформація
Ключові слова Ключові слова: ресторанний бізнес, бенкетне обслуговування, організація бенкету, сервіс, ресторан «Golden Lion». |
Файл
Наукова робота Нищук К. 2024.pdf |