Інноваційні можливості розвитку гастрономічного туризму в Тернополі
Паршин Л.А.
Галузь знань: Сфера обслуговування
Форма публікації: Електронна
Рік публікації: 2024
Назва видання: Вісник Тернопільського відділу Українського географічного товариства. Тернопіль: СМП "Тайп". No7 (випуск 7). 2023. С. 79-83.
DOI-адреса:
URL публікації: http://catalog.library.tnpu.edu.ua/naukovi_zapusku/visnyk_geo/visnyk_2023_7.pdf
Анотація
У статті розкрито сучасні інноваційні можливості для розвитку гастрономічного туризму в Тернополі як виду спеціалізованого туризму. З’ясовано, що особливості формування інноваційного розвитку локального гастрономічного туризму пов’язані перш за все культурними, етнічними аспектами та традиціями. Доведено, що в місті створені умови для розвитку гастрономічного туризму, зокрема завдяки популяризаційній діяльності суб’єктів гастрономії і організаторів туризму та event –туризму.Додаткова інформація
інновації, інноваційний розвиток, гастрономічний туризм, туристичне обслуговування. |
Файл
Інноваційні можливості розвитку гастрономічного туризму в Тернополі.pdf |