Для осіб з порушенням зору

Вавричук О.С., Панькуш З.В.

Вид публікації: Матеріали конференції
Галузь знань: Сфера обслуговування
Форма публікації: Друкована
Рік публікації: 2021
Назва видання: Інноваційний розвиток готельно-ресторанного господарства та харчових виробництв : матеріали II міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. Прага: Oktan Print s.r.o., 2021
DOI-адреса:
URL публікації: https://donnuet.edu.ua/wp-content/uploads/2021/06/idoharif_2021_donnuet.pdf

Додаткова інформація

Ключові слова
ресторанне господарство, матеріальні ресурси, запаси

Файл

Ефективність використання матеріальних ресурсів на підприємствах ресторанного господарства.pdf
1660 переглядів Поділитися: