Для осіб з порушенням зору

Паршин Я.А., Муха Р.А.

Вид публікації: Матеріали конференції
Форма публікації: Електронна
Рік публікації: 2023
Освітній (освітньо-професійний) ступінь: Бакалавр
Освітня програма (ОП): Готельно-ресторанна справа
Рік навчання на ОП: 1
Назва видання: Формування сучасних концепцій управління туризмом та готельно-ресторанним бізнесом в умовах парадигми сталого розвитку: збірник матеріалів ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції (Запоріжжя, 30 листопада 2023 р.) / за заг. ред. Н.В. Маковецької, Л.В. Безкоровайної, Д.А. Лютої. Запоріжжя: Запорізький національний університет, 2023. 280 с.(С. 272-275)
DOI-адреса:
URL публікації:

Анотація

В умовах формування нового типу економіки, заснованої на знаннях та розвитку високотехнологічної промисловості, підвищуються вимоги ринку праці до рівня кваліфікації кадрів. З огляду на це, особливого
значення набуває оновлення змісту професійної освіти. Сучасні роботодавці провідних зарубіжних підприємств гостинності відчувають
значний розрив між знаннями та навиками випускників вищих навчальних закладів і реальними потребами споживачів ринку праці.

Додаткова інформація

Ключові слова
«soft skills», кадрове забезпечення, готельно-ресторанне господарство, сфера послуг, бізнес, підприємництво, сфера гостинності

Файл

Паршин Я.А., Муха Р.А. Роль «soft skills» у професійній діяльності фахівців сфери гостинності..pdf
195 переглядів Поділитися: