Для осіб з порушенням зору
-->

Студенти про бакалаврат журналістики

Навчання, практика, тренінги та семінари. 12 травня студенти-бакалаври з факультету Журналістики поділилися зі студентами 4-го курсу своїми враженнями про бакалаврат Галицького коледжу.
До заходу готувалися усі одногрупники, розповідає студентка бакалаврату Тетяна Ленько. — Хтось готував презентацію, хтось доповіді про практичний досвід, хтось про участь у всеукраїнських і міжнародних конференціях і проєктах.
— Минулого року я зробила правильний вибір, що залишилася в Галицькому коледжі і про це не шкоду. Ми з моїми одногрупниками рекомендуємо нашим четвертокурсникам залишатися в рідному коледжі, адже навчання тут — дуже насичене та цікаве, — каже Тетяна.
Частина студентів В-41 вже визначилися і хочуть продовжувати навчання в рідних стінах. Ті, що вагалися, після заходу таки обирають бакалаврат журналістики Галицького коледжу.
— Цей захід допоміг дізнатися, що нас очікує на бакалавраті. Тепер знаємо, які теоретичні й практичні завдання виконуватимемо. Хотілося б більше реалізовувати себе в цій сфері, знімати, писати, пробувати себе на радіо, телебаченні та інших медіа, — каже студентка 4-го курсу Тетяна Музика.
— Від бакалаврату я очікую якраз-таки розвиток своїх можливостей як майбутнього фахівця і я впевнена, точніше, переконалася, що дійсно на цій спеціальності я можу цього досягти. Тому мій вибір – це журналістика на бакалавраті Галицького коледжу, — розповідає студентка 4-го курсу Сніжана Семенишина.
Викладачка спецдисциплін у Галицькому коледжі Галина Вишневська каже, що бакалаврат — крок до здобуття вищої освіти.
— Бакалаврат – це великі можливості: багато нових знань, багато практики, новий досвід, міжнародна співпраця. Студенти навчаються у своїх викладачів, можливо, будуть і нові дисципліни, і нові фахівці, — розповідає Галина Богданівна.
Зазначимо, такий захід проводиться вперше. Але, можливо, він стане традиційним. Адже ділитися досвідом одне з одним допомагає зважити всі переваги й зробити правильний вибір.