Для осіб з порушенням зору
-->

Дні науки 2020

Україна сьогодні потребує фахівців нового рівня - не лише професіоналів-інтелектуалів, а й креативних, цілеспрямованих лідерів, здатних ставити собі найвищу мету і самостійно приймати рішення. А результати захисту наукових робіт показали, що студенти Юридичного відділення не лише на достатньому рівні володіють теоретичними знаннями, а й уміло застосовують їх для розв’язання конкретних практичних завдань, що є необхідною умовою становлення їх як фахівців.
Разом з конкурсантами уважно слідкували за обговоренням їхні наукові керівники, які пройшли з ними пліч-о-пліч цей напружений, але такий захоплюючий і повний відкриттів етап у навчанні. Тематика доповідей традиційно стосувалася найбільш актуальних питань обраної спеціальності: термінології, практики застосування та перспектив вдосконалення правових позицій. Вражає розмаїття та актуальність матеріалу дослідження, високий рівень підготовки, використання сучасних методів досліджень. Члені журі відзначили високу значущість отриманих наукових результатів, що можуть у майбутньому бути впроваджені в практичну діяльність майбутніх випускників та, можливо, й науковців.
Незабаром на наших студентів чекає новий етап у житті - професійна діяльність. Пишаємося, що більшості вже вдалося поєднати навчання, наукову діяльність та перші кроки у професії!!!Бажаємо усім подальшого професійного зростання!!!
ВИ НАША ГОРДІСТЬ!!!
Вітаємо доповідачів із успішним захистом наукових робіт!

View the embedded image gallery online at:
https://gi.edu.ua/novyny/item/920-dni-nauky-2020#sigProId7c84c9c808