Для осіб з порушенням зору
-->

Студенти відділення КВТ зустрілись зі стейкхолдером компанії «HARD SOFT Тернопіль»

Студенти спеціальності «Комп’ютерні науки» мали змогу дізнатись про усі аспекти співпраці, зокрема значущість персоналу в організації. Стейкхолдер компанії «HARD SOFT Тернопіль» поділилась корисною інформацією про політику та діяльність підприємства.

– Наша компанія є досить молодою, офіційно розпочала свою діяльність майже рік тому. Ми тільки розпочали роботу з Галицьким коледжем, сподіваємось на плідну співпрацю. Безумовно спеціальність студентів сильно відповідає нашим вимогам, потребам щодо персоналу. Якщо у студентів є бажання та мотивація працювати у нашій компанії, то будемо раді їх бачити – розповідає стейкхолдер Марта Синоруб.

На зустріч з представником компанії прийшло близько 50 студентів із двох груп спеціальності «Комп’ютерні науки», а саме К-37 та К-47. Вони охоче слухали розповідь стейкхолдера, ставили питання, обирали для себе нові перспективи.

– Загалом, захід мені дуже сподобався. Я дізнався багато нових речей, які мене цікавили, зокрема про саму компанію. Мені сподобалось те, що роботодавці добре ставляться до своїх працівників, дбають про їх комфорт. Я готовий розвивати свої навички та вміння, щоб у майбутньому працювати у такій компанії, – розповідає студент групи К-47 Саган Олександр.

– Сьогодні я почув море цікавої інформації. Ця компанія націлена на людей, які хочуть розвиватися в IT-сфері. Важливим також є те, якими вони прагнуть бачити власних робітників. Навіть якщо вони бачать, що людина має недостатньо навичок, компанія зможе їй допомогти. Це дуже перспективно, в такій сфері праці як IT вдосконалюватись потрібно завжди, – розповідає студент групи К-47 Чекановський Андрій.

На завершення зустрічі студенти мали змогу поставити декілька запитань, а також отримали контактну інформацію даної компанії.

– Компанія «HARD SOFT Тернопіль» є надзвичайно нам цікавою як стейкхолдери. Наші спеціальності за напрямками «Комп’ютерні науки» та «Комп’ютерна інженерія» напряму пов’язані із нею. Студенти 3 та 4 курсів мають змогу проходити у них практику, а згодом навіть бути найнятими самою компанією. Можливо, вони навіть можуть брати участь в розробленні самої освітньої програми, оскільки вони в цій сфері розвиваються, а ми в свою чергу навчаємо своїх студентів, – говорить завідувачка відділення КВТ Чубей Олександра Орестівна.

Красновська Яна, студентка 2-го курсу спеціальності «Журналістика»