Для осіб з порушенням зору
-->

Студенти взяли участь у міжнародному проєкті «Gotowanie na ekranie»

Студенти освітньої програми «Готельно-ресторанна справа» взяли участь у міжнародному проєкті «Gotowanie na ekranie».

У період з 28 по 30 вересня у дистанційному форматі відбувався україно-польсько-німецький молодіжний проєкт. Головною його метою було знайомство з регіональною кухнею кожної з країн-учасниць, а також з технологією приготування страв. Учасники проєкту - Галицький коледж імені В’ячеслава Чорновола (Тернопіль, Україна), комплекс професійно-технічних шкіл у Вольштині, Польща (Zespół szkół zawodowych w Wolsztynie) та Професійно технічний закладе в Ільцені, Німеччина (BBS Uelzen).

У перший день проєкту студенти спільно з викладачами кожної з країн готували по дві страви власної регіональної кухні, здійснювали відеозапис цього процесу, після чого надсилали до партнерського закладу. Наступні дні студенти та викладачі закладів-учасників проєкту готували ці страви у власних спеціалізованих лабораторіях. Кожного дня здійснювався запис процесу приготування страв кожним з учасників проєкту.

В результаті такої співпраці буде змонтовано фільм, у якому відобразяться усі три дні спільної праці студентів-рестораторів з детальним звуковим коментарем технології приготування страв регіональної кухні кожної з країн-учасниць проєкту. Слідкуйте за соціальними мережами.

Проєкт відбувся за фінансової підтримки Польсько-Німецької співпраці молоді.

Перший день проєкту: приготування страв сучасної української кухні.

Другий та третій дні: приготування страв польської та німецької кухні.