Для осіб з порушенням зору
-->

Тренінг з перевірки унікальності кваліфікаційних робіт

В сучасних умовах розвитку освіти питання академічної доброчесності стоїть у пріоритеті кожного навчального закладу. Галицький коледж регулярно проводить інформаційні заходи з метою ознайомлення студентського та викладацького колективів із поняттям академічної доброчесності та впровадження її у практику.

26 травня у Галицькому коледжі відбувся тренінг-навчання відповідальних осіб за перевірку кваліфікаційних навчальних робіт на унікальність та плагіат. Провели тренінг керівник сектору академічної доброчесності Наталія Стефурак та голова комісії з академічної доброчесності Олександра Чубей.

Під час заходу учасники ознайомилися зі сертифікованим сервісом перевірки робіт на ознаки плагіату UNICHECK, який Галицький коледж використовує у своїй освітньо-науковій діяльності. Окрім цього спільно переглянули навчальні відеоролики з офіційного ютуб-каналу сервісу, обговорили важливі питання перевірки кваліфікаційних робіт в цьому навчальному році. Заключна частина тренінгу полягала безпосередньо у практикуванні перевірки робіт за допомогою програми, формуванні електронного звіту із показниками унікальності роботи та заповнення довідки на підставі результатів комп’ютерної перевірки кваліфікаційної роботи на унікальність.