Для осіб з порушенням зору
-->

ОБЕРИ ПРОФЕСІЮ


Вибір професії – один з найважливіших кроків у житті кожної людини. Тому так важливо не помилитись, визначаючись із майбутнім фахом, який би гарантував достойну заробітну плату й реалізацію власного потенціалу одночасно. Саме ці складові успіху виявляються пріоритетними для сучасної молоді.

Навчаючись у відділі професійно-технічної освіти Галицького коледжу імені В’ячеслава Чорновола, можна здобути професію «Слюсар-електрик з ремонту електроустаткування» з одночасним отриманням документа про загальну середню освіту та свідоцтва водія автотранспортних засобів категорії «B».

«Слюсар-електрик з ремонту електроустаткування» виконує ремонт і технічне обслуговування електроустаткування автомобільного транспорту та сільськогосподарської техніки, а також здійснює контроль над технічним станом за допомогою діагностичного обладнання і приладів.

Якісно виконана робота слюсаря електрика з ремонту електроустаткування може значно знизити ризик виникнення аварійних ситуацій тим самим дозволяючи гарантувати безпеку водія і його пасажирів. Але для того, щоб стати фахівцем у цій справі необхідно набути певні професійні навики та отримати ґрунтовні знання.

Дана професія на сучасному ринку праці сьогодні, як ніколи, є затребуваною, оскільки суспільству бракую людей-техніків високого класу. Система професійно-технічної освіти пропонує десятки професій електрика, тому так важливо не помилитись, обираючи майбутню спеціальність. Якщо ж ви визначились із майбутнім фахом і плануєте стати слюсарем-електриком з ремонту електроустаткування, то досвідчені педагоги Галицького коледжу допоможуть вам розібратись у всіх тонкощах складання схем та керування електроустаткуванням, їхній будові та принципах роботи, основних правилах користування вимірювальними приладами та безпечної роботи з електричним струмом.

Випускник відділу ПТО може займати посади:

  • продавця консультанта автомобільних та запасних частин;
  • майстра дільниці;
  • завідувача зони технічного обслуговування та ремонту;
  • техніка з експлуатації автотранспортних засобів;
  • техніка з ремонту автотранспортних засобів;
  • менеджер сервісного обслуговування;
  • майстра приймальних автомобілів ;
  • автоелектрика.

Висококваліфіковані слюсар-електрики сьогодні займають достойне місце серед численних професій, які пропонує сучасна система професійно-технічної освіти. Тож прагнучи реалізувати себе саме у цій професії, приходьте навчатись до Галицького коледжу імені В’ячеслава Чорновола, а досвідчені фахівці відділу професійно-технічної освіти охоче допоможуть вам освоїти дану професію. Зробіть правильний вибір.