Для осіб з порушенням зору
-->

Скористайтеся навчанням в Інтернеті у відповідь на коронавірус


Американська платформа онлайн-освіти Coursera оголосила про відкриття безкоштовного доступу до понад 3800 своїх курсів через спалах у світі коронавірусу SARS-CoV-2. Про це повідомляється у блозі Coursera.

Щоб скористатись послугою, навчальний заклад повинен зареєструватись на платформі.

Повідомляємо, що ГАЛИЦЬКИЙ КОЛЕДЖ уже зареєстований!!! Скористайтеся цією можливістю та використайте період карантину для підвищення кваліфікації!!! Сертифікати Coursera будуть визнаватися однозначно!

Що потрібно для того, щоб скористатися цією можливістю?

  1. Зайдіть на сайт
  2. Перегляньте каталог доступних курсів.
  3. Якщо Вас зацікавила можливість проходження курсів, звертайтеся до адміністратора Coursera від коледжу - Ольховецької Христини. Пишіть на Вайбер +380964906587 з проханням надати вам доступ, вказавши своє прізвище,ім'я та електронну пошту.

АЛЕ!!!! Звертаємо Вашу увагу на те, що доступ відкритий лише для 500 осіб. Тому, якщо Ви не плануєте навчатися - не реєструйтеся!!!

Доступ надано з 12 березня. Заклади вищої освіти, які зачинено на карантин через коронавірус, матимуть безкоштовний доступ до курсів до 31 липня 2020 року через платформу Coursera for Campus. Після цього доступ може бути продовжено в залежності від ситуації з пандемією у світі.