Для осіб з порушенням зору
-->

Студенти-журналісти відвідали презентацію книги

Чи справді про здібності й характер людини можна дізнатися, проаналізувавши її почерк? 14 травня намагалися перевірити це твердження у Центральній міській бібліотеці Тернополя студенти 1 курсу факультету  журналістики Галицького фахового коледжу імені В'ячеслава Чорновола на презентації книги відомого тернопільського графолога і фізіогноміста Дмитра Штокалюка. Книга має назву  «Рукопис розкаже про людину дуже багацько» і вийшла друком у Тернополі 2024 року.
Автор книги Дмитро Штокалюк говорить, що почерк є своєрідним дзеркалом людини й може розповісти про неї навіть те, що вона сама не знає або воліє приховати від себе. І не важливо, багато ви пишете чи берете ручку, лише для того, аби поставити підпис, – навіть кілька літер можуть бути промовистими.
На зустрічі графолог провів для студентів цікавий короткий експеримент – всі охочі мали можливість написавши декілька слів, які він  пізніше прокоментував ,  дізнатися свій тип темпераменту, акцентуації характеру, тощо.
Дмитро Штокалюк вже понад десять років займається психологічною діяльністю та графологією. Розповідає про людину, її захоплення і характер глянувши на особистий підпис і те, як вона пише.
Дмитро каже, за письмом людини можна багато чого визначити, зокрема, лише за певними особливостями каліграфії він легко визначить психологічні особливості людини, психоемоційний стан і навіть професійну приналежність.
Студенти були позитивно враженні від зустрічі з письменником!

index