Для осіб з порушенням зору
-->

Студенти-журналісти відвідали видавництво «Підручники та посібники»

27 березня медійники Галицького фахового коледжу імені В’ячеслава Чорновола разом з викладачами були на екскурсії в видавництві «Підручники та посібники». Це була чудова можливість познайомитися з тим, як народжуються книги та побачити який шлях проходить підручник перед тим, як потрапити на полички крамниць.
Студенти дізнались багато нової та корисної інформації, побачили всі етапи створення книги, та змогли особисто познайомились та поспілкуватись із людьми, які виготовляють підручники для українських школярів. Екскурсія допомогла більше дізнатись про літературний та видавничий процес, що розгортається поза межами стін аудиторій.
Викладачі відкривають все більше нового для наших студентів, аби в майбутньому вони були висококваліфікованими, обізнаними та потрібними працівниками.
Для студентів це була неймовірна можливість зануритися в атмосферу творчості та професійного розвитку. Відвідавши видавництво, студенти зрозуміли, що кожна книга — це не лише продукт на книжковій полиці, але і результат величезного колективного зусилля, присвяченого поширенню знань, ідей та культури.

Софія Перчишин