Для осіб з порушенням зору
-->

Студенти-журналісти стали учасниками тренінгу «Соцмережі у роботі сучасного медіа»

Студенти Галицького фахового коледжу імені В’ячеслава Чорновола вкотре стали учасниками регіональної школи журналістики від Тернопільського прес-клубу. Усі охочі мали можливість дізнатись особливості роботи журналіста в сучасному медіа від фахівців у цій сфері.
16 лютого відбувся тренінг «Соцмережі у роботі сучасного медіа», де тренерка Олена Дуб розповідала та наочно показувала як працюють медіа. Основними темами для обговорення стали SMM-стратегія в медіа, цільові авдиторії та їхні потреби.
Студенти не соромились та ставили питання, в свою чергу Олена розгорнуто відповідала та наводила приклади з власного досвіду, що є цінним для слухачів.
Після теорії завжди йде практика. Наші студенти та інші учасники регіональної школи журналістики не лише слухали тренерку, а й самі висловлювали свої думки. Також вони мали змогу придумати "вічнозелені" теми для постів, сторис чи рилзів, що розширило їхній кругозір щодо тих чи інших тем.
Учасники мали змогу не лише дізнатись про сферу SMM в журналістиці, а й спробувати створювати контент. Наші студенти будуть продовжувати відвідувати Тернопільський прес-клуб, де зможуть набути нових знань.

Підготувала Надія Гонська