Для осіб з порушенням зору
-->

Днями відбулася остання пара з «Мистецтва інтервʼю» у студентів 3–го курсу спеціальності «Журналістика»

Студенти підготували Власні інтервʼю, які готували протягом першого семестру. Усі роботи були різноманітними та цікавими. Після захисту декілька студентів поділилися враженнями від робіт і розповіли, чому обрали саме такі теми, з якими труднощами зіткнулися, чи сподобався їм такий формат завдання:
- Я хотіла, щоб тема, яку я оберу була мені близька, та, водночас, важлива, тому розповідала про волонтерство. Під час роботи виникало багато труднощів. Напевно, найбільше стикалася з тим, що багато жінок відмовлялось давати інтерв'ю, але я намагалася їх переконати і мені це вдалось. Мені дуже сподобався такий формат роботи, адже я обожнюю робити відео, тому сам процес приніс мені задоволення. Місцями було важко, але я це називаю приємнини клопотами,— розповіла студентка Софія Перчишин.
Враженнями поділилась і студентка Ольга. Розповідає, що інтерв'ю створила на культурну тематику для поціновувачів музики:
-Я вважаю, що ця тема була б корисною для тих людей, які захоплюються музикою, починають займатись цим, вони могли б дізнатись багато чого цікавого та корисного. Насправді, це було дуже цікаве завдання, труднощів як таких не виникло. Дуже сподобалось це завдання, адже ми змогли використати свої знання і дізнались досить багато чого не тільки на теорії, а і на практиці,– каже студентка Оля Гурська.
На деякі запитання відповіла і викладачка Владислава Капітан. Поділилась, чому вирішила дати такие завдання, так як із ним впорались студенти:
- Цьогоріч ми почали вивчати нову дисципліну «Мистецтво інтервʼю». Перш за все хотілося, щоб в підсумку вивчення студенти отримали не просто теоретичні знання, а також практичні навички, які б допомогли їм в майбутньому. Тому я вирішила дати завдання, щоб студенти створити власний міні-проєкт. Тобто, їм треба було підготувати цікаве інтервʼю, обрати цікавого героя і тим самим вкінці представити роботу. У результаті вийшли дуже гарні роботи я була приємно вражена, кожна з тем була надзвичайно цікавою і кожен герой був по-своєму особливий. На мою думку, студенти впоралися дуже добре і я сподіваюсь, що і надалі ми будемо практикувати такі завдання, адже тут майбутні журналісти могли проявити практичні навички, закріпити свої знання та місцями навіть подолати перші труднощі у роботі, – розповіла Владислава Капітан.