Для осіб з порушенням зору
-->

Спартакіада серед студентів закладів фахової передвищої освіти Тернопільської області

З 17-18 квітня розпочалася спартакіада серед студентів закладів фахової передвищої освіти Тернопільської області, приурочені 65-річниці заснування в Бережанах технікуму механізації сільського господарства, 10-річчю ВСП «Бережанський фаховий коледж НУБіП України» та 126-річчю НУБіП України.

Мета цього заходу – це зміцнення здоров’я студентів, активізація фізкультурно-оздоровчої та спортивно-масової роботи в закладах фахової перед вищої освіти, популяризація рухової активності.

Наш Галицький фаховий коледж імені В’ячеслава Чорновола виставив команди у таких видах спорту: волейбол хлопці і дівчата, настільний теніс та міні-футбол серед юнаків, які були вказані у положенні.

Після офіційного відкриття змагань, виконання гімну та вшанування хвилиною мовчання українців, що віддали своє життя за незалежність України у війні з російськими окупантами, у перший день наші студенти взяли участь в таких видах спорту як волейбол (юнаки) та настільний теніс (два хл. та дві дів.). у спортивному залі коледжу вирували пристрасті, емоції, царювала дружня спортивна атмосфера.

На другий день ще більш гаряче і пристрасно змагалися дівчата з волейболу та юнаки по міні-футболу. Серед юних спортсменів за результатом чотирьох змагальних видів наша команда посіла друге почесне місце у важкій боротьбі. Вітаємо нашу команду і викладачів Галину БІДУ та Ольгу РОГОВСЬКУ за підготовку до змагань.

Дякуємо ЗСУ за можливість займатися улюбленою справою!