Для осіб з порушенням зору
-->

«МЕ/ЖА»

Після активних та результативних попередніх змагань за вихід до фінальної частини наші хлопці та дівчата Галицького фахового коледжу імені В’ячеслава Чорновола взяли участь в фіналі спортивного заходу між командами: Тернопільський фаховий коледж харчових технологій і торгівлі, Вище професійне училище № 1, ЗОШ І-ІІІ ступенів № 4, під назвою «МЕ/ЖА», який здійснив Тернопільський міський центр фізичного здоров’я населення Тернопільської міської ради в спортивній залі Тернопільського фахового коледжу харчових технологій і торгівлі.

Вперше змагання проводились серед хлопців і дівчат, де організатори поєднали спортивні естафети з вправами на логічне мислення. Учасники демонстрували кмітливість, витривалість, спритність, логіку, спортивний запал та жагу до перемоги. Дотепні моменти, конкуренція та дружня атмосфера – ось, що зробило цей день незабутнім!

У результаті напруженої та видовищної боротьби перше місце посіла команда дівчат Тернопільського фахового коледжу харчових технологій і торгівлі, друге місце юнаки Тернопільського фахового коледжу харчових технологій і торгівлі, третє місце дівчата Галицького фахового коледжу імені В’ячеслава Чорновола.

Вдячні нашим захисникам та захисницям за можливість проведення цього заходу без повітряних тривог! СЛАВА УКРАЇНІ!

View the embedded image gallery online at:
https://gi.edu.ua/novyny/item/1808-me-zha#sigProId0166bd2458