Для осіб з порушенням зору
-->

Товариська гра з волейболу серед дівчат

Цикловою комісією фізичного виховання 12 березня в спортивній залі Галицькому фаховому коледжі імені В'ячеслава Чорновола проводилась захоплююча товариська гра з волейболу серед дівчат: Тернопільська спеціалізована школа I-III ступенів №29 з поглибленим вивченням іноземних, Вище професійне училище сфери послух та туризму, Галицький фаховий коледж імені В’ячеслава Чорновола.

Гравці від школярів до здобувачів освіти коледжу зібралися, щоб випробувати свої сили, підняти рівень дружби та позмагатися на спортивному майданчику. Також учні шкіл від студентів коледжів з перших вуст отримали інформацію про студентське життя.

Під час таких зустрічей відбувається популяризація олімпійського виду спорту – волейболу, формуються дружні стосунки між молоддю різного віку, відпрацьовуються технічні елементи у волейболі, відслідковуються кандидати у основний склад збірних команд для участі у волейбольних турнірах різного рівня.

Команди показували цікаву і безкомпромісну боротьбу. Ігри були насиченими спортивним азартом, позитивом та емоціями.

Ця зустріч виявився не лише змаганням, але й важливою подією. Вона об'єднала різні покоління та навчальні заклади в спільному зацікавленні – любові до спорту. Такі ініціативи допомагають зміцнити соціальні зв'язки, виховуючи в молоді дух командної роботи та повагу до суперників.

Дякуємо учасникам, що прийняли участь у товариській грі. Також не забуваємо сказати слова подяки нашим збройним силам за можливість проведення цього заходу!

СЛАВА УКРАЇНІ!