Для осіб з порушенням зору
-->

Майстер-клас на тему: «Правовий статус нотаріату за чинним законодавством України

8 листопада 2023 року приватний нотаріус Тернопільського міського нотаріального округу Ломаківська Тетяна Іванівна та помічник нотаріуса Мельник Соломія Русланівна провели із студентами Юридичного відділення Галицького фахового коледжу імені В’ячеслава Чорновола майстер-клас на тему: «Правовий статус нотаріату за чинним законодавством України».

В ході проведення зустрічі студенти засвоїли відомості про організацію та структуру нотаріату за діючим законодавством України, кваліфікаційні вимоги до особи, яка має намір здійснювати нотаріальну діяльність, реформування нотаріату у Україні.

Шанована нотаріус розповіла аудиторії цікаві ситуації з нотаріальної практики, а студенти активно задавали запитання щодо роботи нотаріуса, оподаткування та рекламування нотаріальної діяльності, співпрацю нотаріуса із органами державної влади та місцевого самоврядування. Галицький фаховий коледж імені В’ячеслава Чорновола висловлює щиру подяку нотаріусу за проведення заходу та сприяння у організації навчання юристів.