Для осіб з порушенням зору
-->

Участь студентів-правників у Всеукраїнському молодіжному конкурсі «Юридична освіта майбутнього» 2023

Студенти-правники у травні 2023 року взяли участь у Всеукраїнському молодіжному конкурсі «Юридична освіта майбутнього», який було організовано Радою молодих юристів України, Київською Малою академією наук учнівської молоді, Аналітичним центром якості освіти, Інститутом політико-правових та релігійних досліджень за сприяння Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти та за підтримки Міністерства молоді та спорту України, Міністерства освіти та науки України.

Мета Конкурсу - підтримка обдарованої молоді та внутрішньо переміщених осіб. Професійна орієнтація школярів. Підвищення конкурентоспроможності випускників правничих шкіл на ринку праці. Виявлення проблемних питань юридичної освіти для досягнення стратегічних пріоритетів реформи правосуддя в Україні. Аналіз питання підвищеної популярності професії юриста у абітурієнтів. Залучення студентів до процесів покращення якості вищої юридичної освіти в Україні.

На конкурс було подано більше 3000 робіт, серед яких і роботи студентів юридичного відділення: Захарко Романа, гр. Пб21, Макогін Анни, гр. Пб21, Шовдри Марії, гр. Пб21, Новосад Софії, гр. П31, Ярошович Анастасії, гр. П41.

Захарко Роман та Ярошович Анастасія увійшли до числа півфіналістів конкурсу, а Новосад Софія - до числа 30-ти фіналістів Конкурсу у групі студентів та аспірантів.

Вітаємо активну студентську молодь, якій небайдужий подальший розвиток національної юридичної освіти.