Для осіб з порушенням зору
-->

Міжнародний проєкт «INTERCULTURAL DIALOGUE THROUGH JOINT ARTISTIC YOUTH ACTIVITIES», місто Ниса, Республіка Польща

Впродовж 19-23 вересня 2022 року в польському місті Ниса відбувся Міжнародний проєкт «Intercultural dialogue through joint artistic youth activities». У ньому брали участь студенти та викладачі Галицького фахового коледжу імені В’ячеслава Чорновола та PaństwowaWyższaSzkołaZawodowa w Nysie, серед яких і студенти-бакалаври юридичного відділення.

Серед учасників української команди 14 студентів різних відділень:Щирба Т., Скакальська В., Буда О., Красновська Я., Паршин Я., Пивоварчук В., Мигаль В., Матвіїв В., Худоб’як Д., Гичко К., Вишневська О., Мурована О., Пилипчук І., Макогін А. Наставниками та керівниками були: Гелецька І.О. (заступник директора з навчальної, наукової роботи та міжнародного співробітництва),Вишневська Г.Б.(голова циклової комісії журналістики) та Добровольська С.Я. (завідувач відділенняекономіки та туризму).

Проєкт «Intercultural dialogue through jointartistic youth activities»розпочався із презентації своїх навчальних закладів.Учасники переглянули фільми про заклади освіти, а також про Україну й Тернопіль. Групи познайомились між собоючерез інтеграційні ігри. Спершу учасники поділились на дві команди та об’єднались у два кола і, за умовами завдання, спілкувались із студентом, який стояв навпроти 30 секунд, після чого рухались до наступного, аж поки не поговорили з кожним.