Для осіб з порушенням зору
-->

Форум «СТО Тернопіль»

18 жовтня на базі Західноукраїнського національного університету відбувся форум «СТО Тернопіль» На форум були запрошені навчальні заклади, які готують спеціалістів за напрямком «Автомобільний транспорт»: Західноукраїнський національний університет; Фаховий коледж економіки, права та інформаційних технологій ЗУНУ; Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя; Тернопільський фаховий коледж ТНТУ ім. Івана Пулюя; Барський фаховий коледж транспорту та будівництва НТУ; Галицький фаховий коледж ім. В'ячеслава Чорновола; Зборівський фаховий коледж ТНТУ ім. Івана Пулюя; Тернопільське вище професійне училище №4 імені Михайла Паращука; Хмельницький політехнічний фаховий коледж; Тернопільський центр професійно-технічної освіти. Також у заході взяли участь компанії та бренди ,які працюють у напрямку автомобільної індустріЇ: ANDRMAX: «Український бренд інструменту та автосервісного обладнання»; BSV School: «Діагностика та ремонт систем DPF та FAP»; Carbook: «Софт для управління СТО та технічні дані для ремонту автомобілів». Програма Carbook постійно розвивається з урахуванням потреб клієнтів та вимог часу; Bilstein group (ТМ febi, SWAG, Blue Print): «Комплексні рішення для ремонту автомобілів»; АВТО- ОПТИМАЛ (ТМ S-Oil Seven, MFilter): «Унікальна торгова пропозиція «олива+фільтр»; Service Training Hub: «Вирішення проблем власника автосервісу та збільшення прибутковості підприємства. Мистецтво продавати»; TASHIKO / Viking Cars: «Раціональний вибір амортизаторів. Партнерські проекти Viking Cars»; PRODIAG: «Тенденції розвитку діагностичного обладнання для автомобілів. Рішення для типової СТО по впровадженню комп'ютерної діагностики та програмування»; TurboWest: «Ремонт турбокомпресорів - це швидко!»; АВТОНОВА-Д: «ВСІ запчастини для комплексного ремонту - від одного постачальника»; ELECTUDE: Навчальна програма для студентів, робітників та власників СТО.

Під час форуму представники компаній презентували свою продукцію та послуги, обговорили проблеми ,які виникають під час роботи, провели майстер класи за напрямками « Створення власної СТО» та «Як представити себе роботодавцю». Спілкувались з представниками освітніх закладів щодо заохочення здобувачів освіти до навчання за даним напрямком, обговорювали питання практики та подальшого працевлаштування студентів.

Форум пройшов у хорошій атмосфері, учні ознайомилися з різними брендами, які працюють на ринку, з сучасним обладнанням та інструментами, які використовуються під рас ремонту та ТО автомобілів, а також з ринком праці нашого регіону та вимогами до потенційних працівників