Для осіб з порушенням зору
-->

Всеукраїнський конкурс фахової майстерності серед здобувачів професійної (професійно-технічної) освіти з професії «слюсар з ремонту колісних транспортних засобів»

19 жовтня 2023 року в місті Збаражі на базі ДНЗ «Тернопільський професійний коледж з посиленою військовою та фізичною підготовкою» відбувся другий етап Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед здобувачів професійної (професійно-технічної ) освіти з професії «Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів»

В конкурсі взяли участь 9 переможців першого етапу (переможці в своїх навчальних закладах). Учасники змагань виконували теоретичні і практичні завдання Теоретичні завдання були представлені у вигляді тестів і містили питання з будови, технічного обслуговування, ремонту автомобілів, охорони праці, креслення, матеріалознавства, допусків та технічних вимірювань. Практична частина включала завдання з технічного обслуговування та ремонту автомобіля. Учні повинні були виконати роботу з регулювання теплових зазорів в механізмі газорозподілу автомобіля , а також замінити поршневі кільця двигуна автомобіля, марка якого визначалась шляхом жеребкування. Під час оцінювання бралось до уваги не лише виконання завдання ,але і дотримання технологічного процесу, правил техніки безпеки.

Журі конкурсу відзначило високий рівень учасників як в теоретичній ,так і в практичній підготовці, досконале володіння інструментами та пристроями, достатніми знаннями з будови двигуна внутрішнього згоряння, дотримання правил та норм охорони праці Галицький фаховий коледж імені В'ячеслава Чорновола представляв Колодійчак Юрій , учень групи АО31. За результатами змагань представник нашого закладу зайняв третє місце.