Для осіб з порушенням зору
-->

Захист міждисциплінарних курсових проєктів студентів спеціальності "Комп’ютерна інженерія"

Сьогодні студенти 4 курсу спеціальності "Комп’ютерна інженерія" Галицького фахового коледжу імені В. Чорновола презентували та успішно захистили свої курсові проєкти, вражаючи якістю та оригінальністю ідей.

Один із проєктів, що привернув увагу, була розробка студента Ольховецького Андрія. Він представив інноваційну "Систему контролю водяних радіаторів в аудиторії", спрямовану на оптимізацію енергоспоживання та підвищення комфорту в приміщенні.

Ще однією цікавою та корисною розробкою була тема "Система контролю витоку природнього газу в приміщенні", представлена студенткою Букатою Анною. Її проєкт спрямований на забезпечення безпеки та вчасного виявлення можливих аварійних ситуацій.

До цього переліку долучився і проєкт студента Дмитра Лушпінського – "Система контролю витоку води з системи водопостачання". Його розробка допомагатиме в автоматизованому виявленні протіканням води, спрямована на вдосконалення систем водопостачання та запобігання втратам ресурсів через непередбачені витоки.

Рудник Вадим представив проєкт "Система моніторингу поширення повітряної тривоги в Україні", що визначається актуальністю в теперішній час.

Не менш цікавим виявився проєкт студента Підлатюка Дениса, який у своїй роботі розглядає оптимізацію програмного забезпечення 3D-принтера з метою віддаленого керування. Ця розробка розкриває нові можливості в сфері автоматизації процесів 3D-друку.

Керівники курсових проєктів Павлюс Василь Петрович та Сиротюк Оксана Богданівна оцінили знання та підкреслили високий рівень технічної підготовки студентів.

Ці інноваційні проєкти не лише свідчать про високий рівень навчання в Галицькому фаховому коледжі, а й вказують на актуальність та глибину досліджень, які студенти проводять у галузі комп'ютерної інженерії та Інтернету Речей. Вони вже зараз вносять свій важливий внесок у розвиток технологій та приносять користь суспільству.