Для осіб з порушенням зору
-->

Майбутні перекладачі Галицький фаховий коледж імені В'ячеслава Чорновола покращують свої навички з англійської мови у Розмовному Клубі в рамках співпраці з Корпусом Миру США в межах програми PSP

Майбутні перекладачі Галицький фаховий коледж імені В'ячеслава Чорновола покращують свої навички з англійської мови у Розмовному Клубі в рамках співпраці з Корпусом Миру США в межах програми PSP. Учасники засідань клубу обговорюють найрізноманітніші теми - спосіб життя, здоров'я, хобі, науку тощо. Єдине правило - тема має бути небанальною. Особливо присутнім було приємно , коли ментор клубу, доктор філософії та надзвичайно талановита людина, Девід, запропонував для обговорення серйозну тему, близьку кожному в Україні-День Гідності і Свободи та 90 роковини Голодомору.

Зустріч почалася з презентації , в якій наводилися факти про події 2013-2014 років на Майдані, 1932-1933 років в Україні та було представлено документальні фільми , зняті на основі цих подій. Такий екскурс у найстрашніші роки української історії лише став підтвердженням сили духу нашого народу, який відомий у всьому світі. Ми маємо бути достатньо проінформованими, щоб донести правду та вести можливу дискусію з даної теми англійською мовою.