Для осіб з порушенням зору
-->

Тренінг «Про підприємництво» у центрі Дія.Бізнес.Тернопіль

Студенти спеціальностей "Фінанси, банківська справа та страхування", "Геодезія та землеустрій" та "Готельно-ресторанна справа" відвідали центр Дія.Бізнес.Тернопіль.

Підприємництво – це багатосторонній процес. Хтось не розуміє, як зареєструватися, хтось – як сформулювати саму бізнес-ідею. І наш проект – «Дія.Бізнес»–якраз допомагає всі ці питання вирішувати, поділилася досвідом Ксенія Качурівська – керівниця центру підтримки підприємців Дія.Бізнес у Тернополі, керівниця проєктного офісу West Ukraine Digital, експертка з фандрейзингу «Освітньо-аналітичного центру з розвитку громад».

Ключовим пуском для мотивації буде те, що люди можуть трансформувати свій життєвий досвід у справу, яка приноситиме їм не стільки прибуток, як задоволення. А в усьому іншому ми допоможемо на безкоштовній основі – і зареєструватися, і підібрати кведи, і налагодити роботу, – адже у рамках проєкту Дія.Бізнес можна здобути безкоштовну експертну консультацію більше ніж за 60 напрями.

Думками про різницю між найманими працівниками та підприємцями поділились: Ілля Новіков – керівник проектів організаційного розвитку компаній, бізнес консультант, а також Сергій Громченко – директор фінансової компанії.

В надзвичайно душевній атмосфері професіонали обговорили зі студентами можливості обрання подальшого шляху та власної реалізації.