Для осіб з порушенням зору
-->

Здобувачі освіти спеціальності 035 «Філологія» стали учасниками Всеукраїнської студентської науково-практичної конференції на тему «Нові тенденції у перекладознавстві, філології та лінгводидактиці у контексті глобалізаійних процесів»

Здобувачі освіти спеціальності 035 «Філологія» стали учасниками Всеукраїнської студентської науково-практичної конференції на тему «Нові тенденції у перекладознавстві, філології та лінгводидактиці у контексті глобалізаійних процесів». Захід проводився викладачами Кафедра теорії і практики перекладу ТНПУ за участі викладачів факультету романо-германської філології Київського уніерситету ім. Б. Грінченка та колег кафедри англійської філології та перекладу Житомирського державного університету ім. Івана Франка.

Робота конференції відбувалася на п`яти секціях. З доповідями виступили науковці з університетів Варшави, Чернівців, Львова, Тернополя. На секційних засіданнях свої роботи представили студенти вишів з різних куточків України: Тернополя, Одеси, Вінниці, Дніпра, Києва, Хмельницького, Житомира, Луцька, Донецька, Івано-Франківська, Черкас, Кам’янця-Подільського, Кривого Рога. Студенти відділення філології Галицький фаховий коледж імені В'ячеслава Чорновола достойно представили наш заклад, працюючи у різних секціях. Так, у СЕКЦІЇ «ТЕОРІЯ ТА ПРАКТИКА ХУДОЖНЬОГОТА ГАЛУЗЕВОГО ПЕРЕКЛАДУ» взяли участь Братків Соломія ( наук. керівник - Оксана Баб'юк), Ворожбит Анна, Шулик Діана (наук. керівник – Vira Hrabchuk).

У СЕКЦІЇ «АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ СУЧАСНИХ ФІЛОЛОГІЧНИХ СТУДІЙ» працювала Верля Наталія (наук. керівник – Лариса Кузів ). Щиро вітаємо майбутніх перекладачів з таким успішним першим досвідом у науковій роботі!