Для осіб з порушенням зору
-->

З нагоди відзначення Дня української писемності та мови здобувачі освіти першого та другого курсів спеціальності 035 «Філологія» взяли участь у мовному онлайн - марафоні

З нагоди відзначення Дня української писемності та мови здобувачі освіти першого та другого курсів Галицький фаховий коледж імені В'ячеслава Чорновола спеціальності 035 «Філологія» взяли участь у мовному онлайн - марафоні , організованому кафедрою мовно - літературної освіти Інституту післядипломної освіти Університету Грінченка. Щоб долучитися до мовного змагання, студенти виконали 30 тестових завдань марафону, маючи на меті не лише підвищити рівень знань з української мови, але й розвинути свідоме прагнення до вивчення рідної мови.

Старшокурсники відділення філології приєдналися до тисяч українців і написали вже традиційний Національний радіодиктант. Це хороша можливість перевірити грамотність та зробити свій внесок у збереження та розвиток української культури та ідентичності. Дякуємо викладачам циклової комісії мовно-літературних дисциплін Грицик Ю. та Mariia Bezkorovaina за організацію.