Для осіб з порушенням зору
-->

Cтаршокурсники - перекладачі спеціальності «Філологія» та студентський актив вже втретє поспіль прийняли у свої лави першокурсників

Одна з перших подій у житті кожного студента – урочиста посвята. Вона згуртовує, допомагає оригінально зустріти першокурсників та влитись у студентський колектив. Cтаршокурсники - перекладачі Галицький фаховий коледж імені В'ячеслава Чорновола спеціальності «Філологія» та студентський актив вже втретє поспіль прийняли у свої лави першокурсників. Символічно, що дійство відбулося напередодні професійного свята- Міжнародного дня перекладача.

Вже стало доброю традицією отримувати чудові привітання від професіонала в галузі перекладознавства Тетяна Цепенюк - завідувачки Кафедра теорії і практики перекладу ТНПУ. Вона звернулася до майбутніх перекладачів з теплим привітанням та закликала студентство долучатися до життя коледжу, бути свідомими, активними та допитливими студентами. Щиро привітали студентів і старшокурсники - надали кілька життєвих порад у жартівливій формі. Дружня атмосфера свята, урочисті слова студентської присяги назавжди запам’ятаються першокурсникам і стануть гарним початком цікавого студентського життя.