Для осіб з порушенням зору
-->

Стипендійний курс "Освіта задля успіху українців. Освітня політика та освітні технології для післявоєнної України" в Київській школі державного управління імені Сергія Нижного.

Викладач циклової комісії ОКСАНА Турчин пройшла стипендійний курс "Освіта задля успіху українців. Освітня політика та освітні технології для післявоєнної України" в Київській школі державного управління імені Сергія Нижного. Ментор курсу - Лілія Гриневич, лектори: Роман Шиян, Ілля Філіпов, Тетяна Вакуленко, Руслан Гурак, Іванна Коберник, Сергій Горбачов та інші. Курс спрямований на визначення цінностей формування освітньої політики під час війни і в післявоєнний період, а також опрацювання питань комунікацій для освітніх управлінців, цифровізації й ефективного цифрового контенту.

Фінальний продукт - розробка проєкту "Система профорієнтаційної роботи в базовій середній школі" та презентація перед Міністром освіти Оксеном Лісовим, віцепрем'єр-міністром Михайлом Федоровим, Головою Комітету Верховної Ради України з питань освіти, науки та інновацій Сергієм Бабаком, політичним та державним діячем Антоном Геращенко.