Для осіб з порушенням зору
-->

Life long learning

Life long learning – навчання впродовж життя – це реальність викладачів іноземних мов, для яких притаманна необхідність постійного вдосконалення та підвищення професійних компетентностей.

25 травня 2023 року відбувся онлайн-семінар обласного методичного об’єднання викладачів іноземних мов ЗФПО Тернопільської області , в роботі якого взяли участь викладачі ЦК іноземних мов Галицький фаховий коледж імені В'ячеслава Чорновола.

Надзвичайно креативне вітальне слово від Пахолок Р.І.( в.о. директора Чортківського гуманітарно-педагогічного коледжу імені Олександра Барвінського, кандидата педагогічних наук.) налаштувало учасників на робочий лад. Безпалько О. М., (заступник директора з навчальної роботи Чортківського гуманітарно-педагогічного фахового коледжу імені Олександра Барвінського.) Лещик І.Б., (методист Ради директорів ЗФПО Тернопільської області), Вишнівецька О.Я., (голова обласного методоб’єднання викладачів іноземних мов ЗФПО Тернопільської області) створили дружню атмосферу та направили на плідну співпрацю.

Час пролетів непомітно, адже розглядали такі актуальні та важливі теми, як мотивація при вивченні іноземних мов та самостійна робота студентів.

Викладачі ділились досвідом використання кейс-методу (в рамках проекту "Вектор змін") та інформаційно-комунікаційних технологій.

Педагоги завжди йдуть в ногу з часом та намагаються його випереджати, тому розглядали питання розвитку критичного мислення в епоху штучного інтелекту, роздумували над можливостями використання ChatGPT у професійній діяльності, зважуючи його переваги та недоліки.

Обмін досвідом - це завжди взаємозбагачення, шлях до удосконалення та запорука успішного розвитку.