Для осіб з порушенням зору
-->

Проведено чергову зустріч з ТОВ «Т-Spark»

З метою удосконалення практичної підготовки студентів, зміцнення зв’язку освітнього процесу з практичною діяльністю було проведено чергову зустріч стейкхолдерів з представниками Галицький фаховий коледж імені В'ячеслава Чорновола, на якій було обговорено започаткування нового спільного проєкту , що об’єднає ТОВ «Т- Spark» як замовника та майбутнього роботодавця , студентів комп'ютерного відділення та студентів- перекладачів спеціальності «Філологія» як виконавців завдання та майбутніх працівників.

Передбачається, що T-spark надаватиме реальні проєкти з виробництва електронних компонентів та їх технічну розробку, а проектування здійснюватимуть студенти спеціальності «Комп'ютерна інженерія».

Місією перекладачів буде ведення документації, звичайно, англійською мовою та вивчення специфіки технічних термінів та звітів, особливостей перекладу мови програміста на українську, а потім і на англійську мови.

Таким чином забезпечуватиметься поєднання різних спеціальностей, різних світів в один проєкт, який , за допомогою ТОВ «Т- Spark» , ще й може бути реалізований на сучасному ринку IT.