Для осіб з порушенням зору
-->

ГАЛИЦЬКІ СТУДІЇ: ЮРИДИЧНІ НАУКИ

Як результат плідної співпраці Видавничого дому «Гельветика» з Галицьким фаховим коледжем імені В’ячеслава Чорновола видання «Галицькі студії: Юридичні науки» перейшло на новий етап розвитку –його включено до Переліку наукових фахових видань України в категорії «Б» відповідно до Наказу МОН України від 20.06.2023 р № 768 (додаток № 3) зі спеціальності 081 «Право».

Галицький фаховий коледж імені В'ячеслава Чорновола – заклад вищої освіти I–II рівнів акредитації, який розташований у Тернополі. У складі коледжу успішно функціонують структурні підрозділи: юридичне відділення, відділення комп’ютерних та видавничих технологій, відділення економіки та туризму, відділення дизайну, відділ професійно-технічної освіти та гімназія «Гармонія». Свою високу місію Галицький фаховий коледж і надалі виконуватиме з честю та гідністю, з повагою до минулого і з вірою у майбутнє.

«Галицькі студії: Юридичні науки» – наукове видання в галузі юриспруденції, у якому можуть публікувати результати своїх досліджень наукові, науково-педагогічні й практичні працівники, докторанти, аспіранти та здобувачі наукових ступенів.

Завданням журналу є підвищення рівня юридичної науки, а також створення унікальної науково-практичної платформи для висвітлення актуальних тенденцій і перспектив розвитку юридичної науки та міждисциплінарних досліджень, розгляду теоретичних, методологічних та практичних аспектів інноваційних трансформацій у праві, аналізу та висвітлення останніх відкриттів у юридичній науці, вільного обміну думками через публікацію відповідних наукових матеріалів.

Головним редактором видання є Ірина Олександрівна Гелецька – кандидат юридичних наук, заступник директора з навчальної, наукової роботи та міжнародного співробітництва, викладач юридичних дисциплін Галицького фахового коледжу імені В’ячеслава Чорновола.

Вітаємо з досягненням високого статусу журнал «Галицькі студії: Юридичні науки» та сподіваємося на подальшу співпрацю з Галицьким фаховим коледжем імені В’ячеслава Чорновола!