Для осіб з порушенням зору
-->

Студенти - перекладачі Галицький фаховий коледж імені В'ячеслава Чорновола зустрілися зі стейкхолдером- ТОВ «Т- Spark».

Студенти - перекладачі Галицький фаховий коледж імені В'ячеслава Чорновола зустрілися зі стейкхолдером- ТОВ «Т- Spark».

Представники компанії докладно і цікаво розповіли про особливості роботи на ринку IT- технологій для представників різних спеціальностей, обговорили переваги кандидатів, які володіють іноземними мовами.

Особливу увагу приділили вимогам до роботи проєкт-менеджерів, менеджерів кадрової служби, спеціалістів з логістики, ділового спілкування та листування. Обговорили необхідні hard skills та soft skills, адже для будь-якої спеціальності завжди будуть актуальними питання time-менеджменту, доброчесності, гнучкості, готовності до постійних змін, вміння працювати в команді, здатність працювати в умовах форс-мажору та безперервного навчання.

Студенти з цікавістю задавали питання, брали участь у дискусії, що дало можливість відкрити для себе світ перекладацької діяльності в IT, можливості проходження практики, стажування і працевлаштування, перспективи особистого розвитку.

Щиро дякуємо представникам “T-Spark” за проведену зустріч, готовність до співпраці, ініціативність та відкритість, щирість у спілкуванні.