Для осіб з порушенням зору
-->

Офіс стейкхолдера ТОВ «Т- Spark»

Чому одних кандидатів одразу запрошують на співбесіду, а інші тижнями чекають на бажаний дзвінок рекрутера? Ці запитання хвилюють усіх молодих спеціалістів. Відповідь для себе отримали студенти- перекладачі Галицький фаховий коледж імені В'ячеслава Чорновола, які відвідали офіс стейкхолдера ТОВ «Т- Spark» і провели пізнавальну екскурсію. Спікери познайомили здобувачів освіти з особливостями роботи РМ та професією HR і отримали відповідь на своє запитання- більш успішний кандидат зміг вчасно виділити свої професійні навички – hard skills і soft skills – і вміло розмістив інформацію про них в своєму резюме.

Студенти також дізналися, що теперішні фахівці з персоналу далеко пішли від звичних працівників кадрових служб. І відбір кандидатів вони здійснюють за прогресивними сучасними методами. Саме оцінка професійних навичок і є тією основою, яка має вирішальне значення. А hard skills і soft skills – дві групи ключових знань і вмінь, які важливі для роботи.

У невимушеній атмосфері з чашечкою чаю майбутні фахівці спілкувалися з працівниками офісу, проаналізували зразки договорів та вимоги до них і дійшли висновку: перекладач повинен володіти мовою та перекладацькими техніками – і саме це відзначає його користь як фахівця. Тобто незалежно від компанії, вимоги до фахівця певної галузі залишаються незмінними – це вміння та навички, що гарантують успішну професійну діяльність.