Для осіб з порушенням зору
-->

Бакалаври-журналісти відвідали День університету в ТНПУ ім. В. Гнатюка

Сьогодні, 20 квітня, студенти спеціальності «Журналістика» відвідали заходи з нагоди 83-річчя з дня заснування Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка.

В програмі заходу були: фестиваль професій у форматі Дня відкритих дверей, міжнародні наукові конференції, урочиста академія та творчий виступ, виставка робіт образотворчого мистецтва та святкова ярмарка.

Ректор університету Богдан Буяк розповів про вступ в університет в 2023 році, відповів на запитання абітурієнтів і їх батьків. Усі мали змогу пройти цікаві тести, ознайомитись і поспілкуватись з студентами кожної спеціальності університету, посмакувати солодощами та з користю провести час.

«День університету дуже сподобався. Усі спеціальності такі різні, але по-своєму важливі та цікаві» – поділилась враженнями студентка групи ЖБ-21 Дарія Касько.

«Я отримала відповіді на усі питання, які мене цікавили, сподобались експонати на виставці. Людей прийшло чимало, абітурієнти активно брали участь у всіх запропонованих заходах» – розповіла студентка Тетяна Музика.

Студенти щиро вдячні Тернопільському національному педагогічному університету імені Володимира Гнатюка за запрошення та цікаву пізнавальну програму.

Валентина Журба