Для осіб з порушенням зору
-->

Щаслива мить, яка мала, але ж була вона, була…

Поезія… Таке, ніби то просте слово, але водночас таке глибоке та не скорене, як течія, що рине до пристанища води. Та не кожен може підкорити цю стихію, під назвою «поезія», але ті щасливчики, що отримали такий скарб – стають ним для свого народу.

І одним із них є Олег Герман. Це дуже багатогранна та цікава особистість, адже він не тільки письменник, а й український науковець, громадський діяч, член Національної Спілки письменників України, член Національної Ліги українських композиторів, кандидат історичних наук. Це не весь перелік усіх статусів Олега Михайловича, адже у цій людині поєдналось непоєднуване – науковець і письменник, здавалось, що це не можливо, але як пояснює сам Олег Герман, у людині є завжди ці дві сторони і вона вибирає одну із них, але так сталось, що у нього знайшовся баланс.

На зустрічі письменник поділився новиною про вихід нової книги «Доля.Мрія». У цьому виданні досить не стандартне оформлення, адже воно, ніби безкінечне, бо є двостороннім, але вірші будуть відрізнятись, тому що книга поділена на 2 частини кожна з яких має свої теми. Перша частина називається Доля і в ній є 75 віршів, що є дуже символічним, адже цьогоріч 21 березня Олег Герман святкував своє сімдесяти п’яти річчя, друга має тему «Мрія» і також містить 75 віршів, а у середині видання є QR-код, зісканувавши який, ви можете прослухати декілька поезій голосом автора.

Зустріч зі Олегом Германом пройшла дуже легко та не вимушено, адже не зважаючи на свої здобутки, цей чоловік залишається скромною та простою людиною та змінює світ довкола себе на краще.