Для осіб з порушенням зору
-->

Цікава лекція від технічного директора T-SPARK

Лекція представників компанії T-Spark для студентів комп'ютерного відділення Лекція представників компанії T-Spark для студентів комп'ютерного відділення

 

В рамках продовження співпраці із ТОВ T-SPARK, зокрема в напрямку освітньої діяльності, 1 березня 2023р. відбулась лекція для студентів спеціальностей 122 «Комп’ютерні науки» та 123 «Комп’ютерна інженерія», яку провів Віталій Мірко – технічний директор T-SPARK. Тематика лекції корелювала із змістовим наповненням навчальної дисципліни Управління IT-проєктами. Спікер детально зупинився на організаційному етапі реалізації проєкту, починаючи з моменту пошуку замовлення до презентації готового продукту замовнику, розповів про функції та обов’язки, які покладені на відповідні відділи та осіб, проаналізував найцікавіші проєкти, які вдалось реалізувати їхній компанії тощо. Окремо було акцентовано увагу на активному розвитку своїх Soft Skills – важливого чинника якісної роботи в команді та професійного зростання.

Присутні цікавились особливостями сучасного ІТ-ринку, тенденціями в hardware- та software-індустріях, а також сучасними ресурсами для самоосвіти в даному напрямку.

На зустрічі були також присутні й інші представники компанії T-SPARK: Максим Кислиця – Middle Embedded Developer, Марія Стецюк – виконавчий директор та Ольга Товма – фінансовий директор. По завершенню зустрічі обговорювались подальші етапи співпраці, зокрема можливість стажування викладачів ЦК інформатики та комп’ютерних дисциплін на базі ТОВ T-SPARK, організація екскурсії для студентів відділення в офіс компанії, участь у спільних науково-технічних проєктах тощо.