Для осіб з порушенням зору
-->

Підвели підсумки наукових досягнень бакалаврів спеціальності ПРАВО у першому семестрі 22/23 н.р.

Наукова діяльність в Галицькому фаховому коледжі імені Вʼячеслава Чорновола є одним із найважливіших способів підвищення якості підготовки здобувачів вищої освіти, в процесі якої студенти вчаться самостійно збирати матеріали за визначеними джерелами, аналізувати наукові публікації з метою дослідження наукової проблеми, формулювати власну позицію та аргументувати її.

Студенти-правники бакалаврату Галицького фахового коледжу імені Вʼячеслава Чорновола протягом навчання беруть участь в різноманітних наукових та науково-практичних конференціях як всеукраїнського, так і міжнародного рівня, за результатами участі в яких отримують сертифікати про участь та збірники матеріалів конференції.

Протягом першого семестру 2022-2023 навчального року чи не кожен студент нашого коледжу - здобувач вищої освіти бакалавра, надіслав свої тези доповіді на конференції, серед яких XIII Міжнародна науково-практична конференція 13th «Science, innovation and educations: problems and prospects» в м.Токіо, IV Міжнародна наукова конференція «Науковий простір: актуальні питання досягнення та інновації» в м. Івано-Франківськ, Всеукраїнська науково-практична конференція «Теорія та практика сучасної юриспруденції» в м. Харків тощо. Крім цього, двоє студенток випускного курсу бакалаврату опублікували наукові статті у співавторстві з викладачем. Це студентка ІІ курсу бакалаврату Христина Пузяк у співавторстві з к.ю.н., викладачем циклової комісії юридичних дисциплін Максимом Майкою на тему: «Суд касаційної інстанції як суб’єкт фінансових та господарських правовідносин», що опублікована у збірнику наукових праць «Актуальні проблеми політики», який включено до переліку наукових фахових видань України категорії «Б». Та студентка ІІ курсу бакалаврату Ганна Сівіцька у співавторстві з к.ю.н., викладачем циклової комісії юридичних дисциплін Михайлом Денисовським на тему: «Дотримання принципу конфіденційності під час здійснення адвокатської діяльності», що опублікована у збірнику наукових праць «Юридичний науковий електронний журнал», який включено до переліку наукових фахових видань України категорії «Б».

Юридичне відділення Галицького фахового коледжу імені Вʼячеслава Чорновола пишається досягненнями своїх студентів та бажає їм подальшої наснаги для нових наукових досягнень.