Для осіб з порушенням зору
-->

Участь у конкурсі проєктних соціальних ідей

16-19 листопада 2020 року студенти спеціальності «Автомобільний транспорт» Галицького коледжу імені В’ячеслава Чорновола стали учасниками конкурсу проєктних соціальних ідей, організаторами якого виступили ГО «Молодіжна платформа», Тернопільська міська рада, Британська рада та Європейський союз, ГО «Центр науки». Усе відбувалося в нашому рідному Тернополі.

У рамках організованого пітчинґу учасники робили заявки для проходження попереднього відбору проєкту на актуальність ідей для громади та відповідність зазначеним пріоритетам через сайт activecitizenz.

Далі для авторів проєктів, які пройшли відбір (до 25 заявок), було організовано навчання з усіх аспектів онлайн-курсу «Проєктний дизайн для соціальних ініціатив» на платформі Zoom. На заключному етапі учасники проєкту мали змогу презентувати власний пітчинґ, після чого комісія визначила переможців, які отримали фінансування на реалізацію запропонованих ідей.

Варто зазначити, що наші студенти (Ярослав Синишин та Святослав Крутиголова) достойно пройшли всі етапи конкурсного відбору з проєктом «Безпека понад усе». За підсумками голосування ми отримали стовідсоткове фінансування для його реалізації і придбали два демонстраційні стенди « Ремінь безпеки» й «Подушка безпеки».

Демонстраційні стенд «Ремінь безпеки»

Демонстраційні стенд «Подушка безпеки»