Для осіб з порушенням зору
-->

Підприємства вкотре приймали студентів груп спеціальності Автомобільний транспорт

30 вересня підприємства вкотре приймали студентів груп спеціальності Автомобільний транспорт. Представник підприємства демонстрував технологічний процес ремонту і обслуговування автомобілів, що дало змогу студентам застосовувати свої знання в реальних виробничих умовах. Студенти мали змогу задавати питання, вникати в тонкощі професії автомеханіка.

Проходження технологічної та переддипломної практик на провідних автопідприємствах з сучасним обладнанням важлива складова підготовки молодшого бакалавра спеціальності «Автомобільний транспорт».

Галицький фаховий коледж працює над формуванням дострокових договорів з такими підприємствами, адже часто саме на цих підприємствах наші випускники знаходять своє перше робоче місце. Даним партнером коледжу є СТО «Терко Авто Центр» («Renoult») та «Терко Авто Центр» («Mitsubishi»). Керівники підприємства Ігор Паньків та Андрій Чайка завжди відгукуються на освітні запити циклової комісії Автомобільний транспорт у питаннях узгодження програмних результатів навчання, проведення майстер-класів, екскурсій і практик.