Для осіб з порушенням зору
-->

Студенти спеціальності «Автомобільний транспорт» відвідали факультет підготовки спеціалістів за напрямком «Автомобільний транспорт» ТНТУ імені Івана Пулюя

Студенти Галицького фахового коледжу імені В’ячеслава Чорновола спеціальності «Автомобільний транспорт» відвідали факультет підготовки спеціалістів за напрямком «Автомобільний транспорт» ТНТУ імені Івана Пулюя, де мали змогу ознайомитися з програмою навчання, яка на різних рівнях вищої освіти, спрямована на підготовку кваліфікованих фахівців професійної діяльності зі створення, експлуатації, ремонту, відновлення та контролю якості об’єктів автомобільного транспорту, а також їх окремих агрегатів, систем, вузлів і деталей.

Завідувач кафедри «Автомобілі» Олег Цьонь ознайомив студентів з навчальною та матеріально-технічною базою університету. До послуг студентів облаштовано новітні лабораторії, комп’ютерні класи, кабінети курсового та дипломного проектування.

Проведена екскурсія була надзвичайно мотиваційною та цікавою, адже студенти не лише ознайомилися з особливостями автомобільної справи ТНТУ та умовами продовження навчання, а й отримали масу позитивних емоцій.