Для осіб з порушенням зору
-->

У Галицькому фаховому коледжі відбувся захід «JollyBreak»

Десятого листопада 2022 року у Галицькому фаховому коледжі імені В’ячеслава Чорновола відбувся захід «JollyBreak». «JollyBreak» ─ щорічний конкурс студентських відеоробіт для журналістів та видавців. Цьогорічна тема: «Що ми робитимемо, коли закінчиться війна?» Усі групи впоралися із завданням чудово.

Проводили захід та допомагали студентам викладачі - Галина Вишневська, Алла Бездіжа та Владислава Капітан. Як саме це все відбувалось? Кожна група повинна була зняти і представити відео, яке б стосувалось теми "Що ми робитимемо після закінчення війни? " Таких груп було 5. Після перегляду відео, яке повинно йти не менше трьох хвилин, викладачі оцінювали їх та обирали переможців. Цьогоріч перемогу здобули студенти групи В-41, які поділились із нами своїми враженнями:

Відео ми зробили швидко, адже знімали все з душею. Ми хотіли подякувати всім Героям, які захищали Україну та кожного з нас, що й успішно реалізували. Також акцентували свою увагу на те, що робили студенти групи В-41 для того, аби ми якнайшвидше здобули перемогу. Цим самим хотіли закликати не припиняти донатити, волонтерити та допомагати хто чим може. Наприкінці відео були сказані надзвичайно важливі та сильні слова, які кожен українець повинен знати, як «Отче наш»: тепер в нашій країні, в жодній домівці, жодній сім‘ї, в думках жодної людини, в навушниках не буде нічого російського. Пам’ятаймо якою ціною дісталася нам перемога, хто сусід, а хто ворог, нехай для кожного українця слово «росія» зникне з лексикону, а така країна з карти! - каже студентка групи В-41 Олена Чепіль

Насправді знімати відео на таку тематику було дуже важко емоційно, адже ми розуміємо, що поки це не сталося, але в найближчому майбутньому ми обов’язкового переможемо. Всі надзвичайно задоволені результатом, а наші старання справедливо оцінені, - розповідає студентка групи В-31 Анастасія Івашків.

Також були оголошені результати конкурсу репортажів. Участь брали всі охочі. Найкращі роботи були нагороджені призами та будуть опубліковані у студентській газеті. Учасники та переможці матимуть можливість стати учасниками радіоефіру на «Суспільне: UА».

Ми всі дуже вдячні коледжу та викладачам ЦК журналістики за їх старання, за те, що формують із нас справжніх журналістів саме такими заходами та конкурсами. Без досвіду нам буде складно йти в доросле життя, але з Вами ми впевнено крокуємо до обраного фаху.

Катерина Антіфорова