Для осіб з порушенням зору
-->

До бібліотеки завітали студенти другого курсу

17 грудня 2021 року до бібліотеки завітали студенти другого курсу Галицького коледжу імені В’ячеслава Чорновола (група ВФі-21, спеціальність "Філологія" (англо-український переклад)) із викладачкою Баб’юк Оксаною Василівною.

Більшість студентів відвідували бібліотеку вперше. Присутнім запропонували переглянути фільм про головну книгозбірню області. Працівники бібліотеки ознайомили студентів із правилами користування, фондами відділу абонементу та читальних залів, а також розповіли про сайт бібліотеки, особливості роботи з електронним та традиційним каталогами, книжкові виставки, клуби за інтересами та інші заходи, які відбуваються у бібліотеці.

Найбільше студентів зацікавила робота відділу літератури іноземними мовами, адже їхня майбутня спеціальність невід’ємно пов’язана з іноземними мовами. Бібліотекарі розповіли про можливості відділу, клубну діяльність, послуги, книжкові новинки та періодичні видання. Особливий інтерес викликали останні надходження у відділ – новинки книжкового ринку.

Сподіваємося, що студенти стануть постійними відвідувачами бібліотеки. Наші двері завжди відкриті!