Для осіб з порушенням зору
-->

Галицький коледж імені В’ячеслава Чорновола розширює горизонти партнерства

Досягнення ефективних результатів можливе лише за умови клопіткої праці. Саме тому наш заклад перебуває у постійному пошуку однодумців та партнерів для підготовки затребуваних фахівців.

Галицькому коледжу імені В’ячеслава Чорновола вдалося укласти договір з Центром медіа аналітики «Cyber Medіa Track», який зможе забезпечувати студентам та педагогам стажування, реалізовувати заходиспрямовані на підтримку освітньої діяльності та надаватиме необхідну для освітнього процесу аналітичну інформацію.

Галицький коледж імені В’ячеслава Чорновола зобов’язався проводити дослідження актуальних питань, спільно з Центром медіааналітики видавати навчально-методичну та наукову літературу, а також залучати спеціалістів «CyberMedіaTrack»до проведення викладацької роботи.

До слова, студенти-бакалаври спеціальності «Журналістика» вже другий рік поспіль перемагають в Всеукраїнському конкурсі з OSINT-аналітики, який організовує Центр медіааналітики «CyberMedіaTrack». Цьогоріч студенти групи Жб-11 вибороли 2-ге та 3-тє призові місця.