Для осіб з порушенням зору
-->

Протидія булінгу в закладі освіти

14 грудня в Галицькому коледжі імені В’ячеслава Чорновола (2й корпус) була проведена зустріч-бесіда працівників національної поліції зі студентами групи Д-11 та ПМ-11 на тему: «Протидія булінгу в закладі освіти» з метою попередження, виявлення та профілактики насильства серед неповнолітніх.

Правоохоронці роз’яснили студентам, що таке булінг, його основні прояви, форми, хто найчастіше стає жертвами таких дій та попередили, до яких наслідків може привести замовчування дитиною факту вчинення відносно неї фізичного та морального насилля. Особливу увагу звернули на кібербулінг, так як молоде покоління більше свого вільного часу проводить в соціальних мережах. Були висвітлені також питання щодо профілактики вживання тютюнових та алкогольних виробів.

Під час зустрічі, поліцейські закликали студентів ніколи не замовчувати про випадки цькування в коледжі, негайно інформувати психолога,куратора, батьків або телефонувати в поліцію за номером «102».

Захід було проведено спільно з старшим дільничим офіцером поліції Тернопільського районного управління поліції ГУНП в Тернопільській області, капітаном Шеременда Андрієм та старшим інспектором сектору ювенальної превенції Тернопільського районного управління поліції ГУНП в Тернопільській області, лейтенантом Луцко Уляною.