Для осіб з порушенням зору
-->

Екскурсія в Карпати

12-14 листопада бакалаври-правники відпочивали у Карпатах з метою пізнати історію рідного краю, Гуцульщини, а також побачити надзвичайні краєвиди, які дала нам природа…

День 1.

Відвідали Яремче, неймовірний водоспад Гук, Ворохту та Микуличин.

Студенти вкотре пізнали для себе щось нове про мальовничі краї. Зустрічі з новими людьми відкрили цікаві історичні сторінки.

Цей день супроводжувався чудовим настроєм та позитивними емоціями

День 2.

Ранок розпочався зі смачного сніданку, після чого студенти-правники вирушили у цікаву та незабутню подорож у гори. Offroad – це було неймовірно, адже екстримальна дорога завжди дарує море емоцій.

Шлях прокладався через гірські річки та водойми, зупинялися на горі Рокита висотою понад 1111 метрів над рівнем моря.

Відвідали полонину, де весело провели час… неймовірні емоції переповнювали кожного!

Протягом всього дня студенти спостерігали мальовничі краєвиди гірського масиву та мали можливість відпочинку у «польових» умовах.

День 3.

В останній день неймовірної подорожі студенти-бакалаври відвідали «Буковель», де мали змогу піднятися на підйомниках у гори (як добре, що всі студенти вакциновані, тому що без сертифікату на територію вхід заборонено)!

Після цього усіх чекав смачний обід у ресторані «SALO» та цікаві розмови. Третій день відпочинку дав можливість студентам розслабитись від фізичної активності та сповна відчути енергію природного фонду.

Сповнені енергії, сил та ентузіазму повернулися додому щоб найближчим часом організувати щось таке ж грандіозне та веселе.

Чудово провели час, було надзвичайно цікаво… тому до нових зустрічей з юристами-бакалаврами Галицького коледжу!