Для осіб з порушенням зору
-->

Навчальна екскурсія в готельно-ресторанний комплекс «Avalon Palace»

1 грудня 2021р. на завершення семестру для закріплення знань та розширення можливостей щодо обрання місця практики, викладачі кафедри готельно - ресторанної справи (Наталія Куницька, Роксолана Муха та Наталія Бажанова) організували для студентів груп ГР-18б та ГР-28б навчальну екскурсію в готельно-ресторанний комплекс «Avalon Palace».

ГРК «Avalon Palace» - це заклад європейського рівня, розташований у центрі міста, який є прекрасним місцем для відпочинку та зустрічей з діловими партнерами.

Менеджер готелю «Avalon Palace», Тамара Кравець, розповіла майбутнім фахівцям про історію підприємства, його структуру, основні напрямки розвитку, можливості працевлаштування, кар’єрного росту і особливостей роботи самого готелю. Студенти ознайомились з номерним фондом комплексу та принципами роботи готелю. Студенти зацікавилися системою управління готельно-ресторанним комплексом, зокрема, плануванням, організаційною структурою, мотивацією, ціноутворенням, особливостями маркетингової діяльності.

Готель «Avalon Palace» постійно вдосконалюється, керівництво компанії покращує сервіс, розширює асортимент послуг, працює над реалізацією нових проектів, щоб максимально задовольнити потреби найвибагливішого клієнта.

Під час екскурсії здобувачі вищої освіти задавали актуальні запитання, цікавились вимогами до молодих спеціалістів щодо прийняття на роботу, проходження практики.

Такого типу екскурсії дають можливість студентам краще ознайомитись з підприємствами готельно-ресторанної сфери (високими стандартами обслуговування туристів, професійними компетентностями персоналу, інноваційними методами обслуговування, особливостями формування атмосфери гостинності), а також поспілкуватись з фахівцями-практиками.

Дякуємо нашому стейкхолдеру ГРК «Avalon Palace» за чудову екскурсію та допомогу у поглибленні навичок наших студентів.