Для осіб з порушенням зору
-->

День Європейських мов 26 вересня 2021

Вдало обраний час, тема, форма та спосіб взаємодії завжди залишають емоційний слід. Тому виховний захід «Євроквест» ,присвячений дню Європейських мов , як ніколи , був корисним для учнів 9 –го класу гімназії " Гармонія" та студентів спеціальності «Туризм».

Інтерактивна гра про культурну та мовну різноманітнісь Європи, історію рідного міста і України зацікавила учасників.

Жеребкування провели згідно рівня обізнаності команд за допомогою вікторини Kahoot. Отож , найкмітливіші відразу отримали фору!

На період квесту команди стали справжніми туристами, одержали паспорти та квитки (маршрут). Студенти 4-го курсу у ролі митників здійснювали паспортний та митний контроль, тестували рівень володіння іноземними мовами (англійською та німецькою), сучасними технологіями та навичками командної роботи.

Команди " Євроквесту" за певний час (40 хвилин) пройшли визначені станції, виконуючи на них творчі завдання.

Перемогу здобули найкращі! Усі отримали позитивний досвід та яскраві емоції. Крім вражень від гри, 9-ти класники дізналися багато про туристичну індустрію, що, можливо, допоможе обрати майбутню професію.

Вивчайте іноземні мови! Європейський день мов покликаний нагадати усім про те, що спілкування – це наше багатство. А знання іноземних мов – це можливість відкрити для себе новий світ, нову культуру, краще зрозуміти один одного!