Для осіб з порушенням зору
-->

Майстер-клас на тему: «Державна реєстрація суб’єктів господарювання та речових прав на нерухоме майно за чинним законодавством України»

8 жовтня 2018 року у рамках проведення заходів під час «Тижня юридичного відділення Галицького коледжу ім.В.Чорновола» Державний реєстратор Легка Лариса Григорівна, кандидат юридичних наук, Державний реєстратор Майка Наталія Володимирівна та викладач Галицького коледжу ім.В.Чорновола, практикуючий адвокат Майка Максим Борисович провели із студентами ІІІ та ІV курсів Юридичного відділення ОКР «Молодший бакалавр» та «Бакалавр» майстер-клас на тему: «Державна реєстрація суб’єктів господарювання та речових прав на нерухоме майно за чинним законодавством України».

В ході проведення зустрічі студенти засвоїли відомості про організацію та структуру системи реєстрації суб’єктів господарювання та речових прав на нерухоме майно за діючим законодавством України, кваліфікаційні вимоги до особи, яка має намір працювати державним реєстратором, реформування системи реєстрації суб’єктів господарювання та речових прав в Україні.

Експерти розповіли аудиторії цікаві ситуації з практики роботи реєстратора, а студенти активно задавали запитання щодо органів управління системою реєстрації речових прав на нерухоме майно, оподаткування роботи суб’єктів реєстрації, співпрацю реєстратора із органами державної влади та місцевого самоврядування.

Адміністрація Юридичного відділення Галицького коледжу ім. В.Чорновола висловлює щиру подяку запрошеним державним реєстраторам за проведення заходу та сприяння у організації навчання юристів.